Стаття

НАДЗВИЧАЙНИЙ УЛОНГ

13.11.15

Потім чай зважують та розміщують у мішках з тканини по два кілограми кожен. Мішечки з чаєм прокручують у спеціальних барабанах, де чайне листя мнеться. Тепер чай обсмажують для випаровування вологи на жаровнях, при цьому ферменти  частково руйнуються. Наступний процес - листя знову скручують вручну та обсмажують на жаровнях. Цю процедуру проводять доки чай не придбає своєрідний потрібний смак. Батьківщина чаю улонга Китай і Тайвань. На цих землях поширено більше тисячі видів такого чаю. У нашому інтернет-магазині можна підібрати улонг різних видів. Це і специфічний молочний улонг, женьшеневий, та фудзянь улонг.

Молочний улонг Newby з вершковим і карамельним ароматом залишає солодкий післясмак.

Женьшеневий улонг Newby з додаванням підбадьорливого женьшеню має солодко-гострим смаком.

Фудзянь улонг Newby - сорт чаю Ті Гуань Інь, який вирощують в повіті Аньсі провінції Фудзянь. Збирають його навесні. Інша назва цього чаю - нефритовий Ті Гуань Інь. Це солодкий чай із зморщеного листя має квітковий смак з ніжними нотками орхідеї. Як і більшість видів чаю, улонг настоюють 3-5 хвилин, заливають свіжою кип'яченою водою. Смачнго Вам чаювання!

Поделиться

Недавно просмотренные новости